Kiraz, birkaç hafta süren kısa bir sezonda ayıklanıp paketlenen, katma değeri yüksek bir meyvedir. Ayrıca meyve bütünlüğünü ve yüksek hacimlerde sağlıklı meyveyi garanti etmek için üretim son derece hassas yapılmalıdır. Hataya yer olamaz.
Kirazların sınıflandırılması ve paketlenmesi, doğrudan paketleme veya iki aşamalı çalışma (ön boyutlandırma ve paketleme) şeklinde de organize edilebilir.
Türkiye'nin çok farklı fiziki koşulları nedeniyle, bölgeler arasında kirazın olgunlaşması bakımından 1.5 aya varan farklılıklar görülebilmektedir. Modern tarım yöntemlerinin kullanılmaya başlanmasıyla birlikte kirazda verim ve kalite de artmaktadır.
Kirazın için özel olarak tasarlanmış olan Cherryway boylama makinesi ve Cherryscan optik kamera sistemi sayesinde kiraz yüzeyinin %100’ünü tarayabilir istenmeyen kozmik kusurları ayıklamasını sağlamaktadır
Unutmayın! Bilgileriniz Bizimle güvende.
Bu hizmeti hakkında uzaman ekiplerimizden dinleyin.
Mailinize Bizden bir maili düşsün